top of page
Burenkorting
 

Wanneer u een offerte bij ons heeft aangevraagd, bent u verzekerd van eerlijke prijzen voor de beste kwaliteit. Het wordt echter nog interessanter wanneer u en uw buren ook profiteren van onze service!

Laat u uw huis stuken door ons? Check dan ook altijd even bij de buren of zij ook van plan zijn om hun huis te laten stuken. Zo kunt u samen veel geld besparen op de kosten van het stucwerk. Hieronder kunt u zien hoe hoog de kortingen op het stucwerk kunnen oplopen bij de burenkortingen.

5% korting*

huisje.png
huisje.png

2 woningen

7,5% korting*

huisje.png
huisje.png
huisje.png

3 woningen

10% korting*

huisje.png
huisje.png
huisje.png
huisje.png

4 woningen

12,5% korting*

huisje.png
huisje.png
huisje.png
huisje.png

v.a. 5 woningen

*Genoemde percentages zijn de kortingen op de prijs exclusief BTW. De maximale burenkorting bedraagt 12,5%, ook bij het stuken van meer dan 5 woningen.

Wanneer de woningen meer dan 2 jaar geleden gebouwd zijn, profiteert u ook nog eens van een laag BTW tarief van slechts 9%, in plaats van 21%. Hierdoor wordt de prijs nog scherper!

Bent u ook benieuwd wat de prijs voor uw schilderwerk is na aftrek van de burenkorting? Vraag dan nu geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. Wij zien uw offerte aanvraag graag tegemoet.

bottom of page