top of page
Stucwerk

Stucwerk, spachtelputz, spackspuitwerk of toch een ander soort stucwerk? Met verschillende soorten stucwerk is het niet makkelijk beslissen welk soort stucwerk past bij uw woning en uw wensen. Natuurlijk kunt u op internet alles uitzoeken, maar hier staat zoveel informatie over alles en nog wat dat u de draad gemakkelijk kwijtraakt. Daarnaast is de informatie die u leest niet gericht op uw persoonlijke situatie en eventuele speciale wensen die u heeft. Een betere optie is om de hulp in te roepen van een stucadoor. Een stucadoor bekijkt uw woning, bespreekt uw wensen en voorziet u van persoonlijk en professioneel advies over de beste soorten stucwerk en de bijbehorende kosten. Het vragen van een offerte is geheel vrijblijvend en gratis en duurt maar 2 minuten! Wij komen dus ook altijd graag bij u langs om samen de klus door te nemen voor een definitieve offerte.

Wij vragen nooit voorrijkosten!

Kwaliteit gegarandeerd

Het laten stucen van uw woning is een investering. Het laatste wat u wilt is stucwerk dat binnen een jaar tijd loslaat of andere beschadigingen vertoont. Voorkom frustrerende situaties en dubbele kosten door het stucwerk direct goed te laten uitvoeren door een professionele stucadoor. Het is vakwerk en absoluut geen makkelijke klus voor de "doe-het-zelver".

Bespaar tijd en rommel

Het stucen van uw woning kost tijd. Deze uitdaging zelf uitgaan zal veel meer tijd in beslag nemen dan dat van een professoniele stucadoor. Wij helpen u graag uit de brand en hebben, dankzij onze jarenlange ervaringen, de klus binnen een mum van tijd geklaard. Eventuele afval nemen wij altijd weer mee en laten alles zo netjes mogelijk achter.

Sauswerk
 

Indien u gekozen heeft voor pleisterwerk is het gebruikelijk dat dit als eindafwerking gesausd wordt.

Met sauswerk zijn er veel opties die gekozen kunnen worden, eigenlijk is alles naar wens in te vullen. Naast het schilderwerk is het ook mogelijk om de wanden met een latexspuit te bewerken. Goed uitgevoerd sauswerk is egaal zonder strepen en andere oneffenheden. Sauswerk is zeker geen doe-het-zelf project. Lelijke overgangen, strepen en andere oneffenheden zijn naderhand heel moeilijk weg te werken. Laat daarom het sausen over aan een professioneel.

Het sauswerk laten doen aan de stucadoor die uw huis heeft gestukadoord kent vele voordelen. De stucadoor weet zijn eigen werk en werkt overal bij indien nodig om de perfecte resultaat te krijgen, waarbij de schilder 9 van de 10 keer meteen zal beginnen met het sausen. De wanden zullen altijd behandeld moeten worden door de schilder door hier en daar bijwerkingen te doen of te schuren. 

Keuze in verfsoorten

De keuze in verfsoorten is heel breed. Tegenwoordig is van alles verkrijgbaar van mat tot glimmend, van krijtverf tot bacteriedodend verf. Het meest gekozen kleur is tegenwoordig RAL 9016 wit.

Er kan per wand altijd ook een andere kleur gekozen worden. Bij verschillende kleuren zal er alleen wat vaker afgeplakt moeten worden, dit brengt daarom wel extra kosten met zich mee

 

Het vragen van een offerte is geheel vrijblijvend en gratis en duurt maar 2 minuten! Wij komen dus ook altijd graag bij u langs om samen de klus door te nemen voor een definitieve offerte.

Wij vragen nooit voorrijkosten!

Kwaliteit gegarandeerd

Het laten sausen van uw woning is een investering. Het laatste wat u wilt is sauswerk dat beschadigingen vertoont. Voorkom frustrerende situaties en dubbele kosten door het sauswerk direct goed te laten uitvoeren door een professionele stucadoor. Het is vakwerk en absoluut geen makkelijke klus voor de "doe-het-zelver".

Bespaar tijd en rommel

Het sausen van uw woning kost tijd. Deze uitdaging zelf uitgaan zal veel meer tijd in beslag nemen dan dat van een professionele stucadoor. Wij helpen u graag uit de brand en hebben, dankzij onze jarenlange ervaringen, de klus binnen een mum van tijd geklaard. Eventuele afval nemen wij altijd weer mee en laten alles zo netjes mogelijk achter.

Zie onze projecten om een beeld te krijgen van ons werk!

bottom of page