top of page

DUNPLEISTER

Strak pleisterwerk, ook wel dunpleisteren genoemd, is de ideale oplossing voor nieuwbouwwoningen waar de wanden meestal behangklaar worden opgeleverd.


Voordelen van Dunpleisteren

Dunpleister wordt in twee lagen aangebracht met een totale dikte van ongeveer 2 mm en is na 24 uur al klaar om gesausd of met latex verf bespoten te worden. Naast het feit dat dunpleisteren goedkoper is dan traditioneel stucwerk, is de verwerking ook veel sneller en het eindresultaat net zo glad en strak.
 

Zorgvuldig en Efficiënt

Voordat wij starten met dunpleisteren, worden alle onderdelen die niet gespoten moeten worden, zoals plafonds en kozijnen, netjes afgeplakt. Wij zorgen ervoor dat uw woning schoon wordt achtergelaten, zodat de volgende werkzaamheden direct kunnen beginnen.
 

Snelle Oplevering

Als u ervoor kiest om uw wanden door ons te laten dunpleisteren en vervolgens met latex te laten spuiten, kunnen wij het project vaak binnen één week opleveren. Dit past perfect binnen een strakke planning!
 

Waarom Professionele Hulp?

Het zelf proberen aan te pakken van strak pleisterwerk kan leiden tot ongelijke en ruwe afwerkingen, die uiteindelijk meer kosten om te herstellen. Onprofessioneel aangebracht pleisterwerk kan snel barsten of loslaten, wat niet alleen lelijk is maar ook dure reparaties vereist. Voorkom deze frustraties en dubbele kosten door direct een ervaren stucadoor in te schakelen.
 

Advies en Contact

Wilt u advies over hoe wij uw muren glad kunnen maken? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag!

Strak Pleisterwerk: De Perfecte Oplossing voor Nieuwbouwwoningen
bottom of page